Werkwijze

Ontwerp & Drukwerk geeft u een duidelijk inzicht in de kosten van uw reclame in alle vormen. Alle prijzen op deze website zijn inclusief ontwerp en drukwerk franco geleverd in heel Nederland.

Waarom Ontwerp & Drukwerk?
Ontwerp & Drukwerk ontzorgd graag. Letterlijk, want u geeft aan wat u wilt en het wordt pas geproduceerd als het ontwerp helemaal naar wens is. Van uw idee naar een fysiek exemplaar zijn veel stappen te nemen. U weet welke doelgroep u wilt aanspreken en wij weten daar creatief en grafisch technisch een perfecte draai aan te geven. U hoeft zich geen zorgen te maken of de foto wel van voldoende resolutie is, de pdf wel de juiste maat heeft en het juiste lettertype wel gekozen is. Het ontwerpen en bewaken van huisstijlen is de basis van ons bestaan. Wanneer u een aanvraag indient zullen wij ook altijd persoonlijk contact opnemen om de te nemen stappen en ideeën te overleggen. Ontwerpen gaat tenslotte niet met een druk op de knop.

Bevestiging
Na het persoonlijke contact krijgt u van ons een bevestiging via de mail. Hierin staat een instructie om, indien noodzakelijk, de nodige bestanden aan te leveren. Denk daarbij aan logo’s, teksten, foto’s etc. In deze mail sturen wij ook de factuur mee. Deze betaald u pas wanneer het ontwerp helemaal definitief is en u tot productie over wilt gaan. Het drukwerk zal dan binnen de afgesproken termijn bij u geleverd worden.

Aantallen
Op deze website geven wij een overzicht van een groot aantal producten in de meest voorkomende aantallen. Uiteraard zijn hogere aantallen mogelijk. Deze zullen wij u op dezelfde voordelige wijze aanbieden.

Spoedleveringen
Veel van onze producten kunnen wij tegen meerkosten ook met spoed leveren. Elk uur in het proces telt dan mee. Geeft dit dus direct of tijdig in het proces aan als iets snel geleverd moet worden. Eventuele meerkosten en de noodzakelijkheid hiervan zullen wij altijd eerst met u overleggen. U heeft een spoedopdracht? Bel gelijk met 0299 – 200 015.

Niet gevonden wat u zoekt?
Ontwerp & Drukwerk is het productaanbod continu aan het uitbreiden. Wellicht dat u iets zoekt wat we nog niet aanbieden. Ook hierin willen wij u graag van dienst zijn. Neemt u dan contact met ons op.

10% Korting!
Net als u wil Ontwerp & Drukwerk graag werken aan haar naamsbekendheid. Daar hebben we wat voor over. Voor het vermelden van het Ontwerp & Drukwerk logo geven we 10 % korting. In het ontwerp houden wij dan rekening met een subtiele positionering. Meer informatie hierover vind u hier.