Spandoeken

briefpapier-header

Ook voor uw spandoeken bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft een evenement welke u wil promoten of een grote reclame uiting voor uw bedrijf dan is een spandoek de perfecte oplossing. De spandoeken zijn leverbaar in PVC doek (niet luchtdoorlatend) of in Mesh doek (wel luchtdoorlatend) en ter bevestiging is er de keuze uit ringen om de 30cm, een tunnelzoom boven en onder, of alleen zoom rondom.

Beschikbare formaten:
Wij hebben voor u al wat standaard prijzen/formaten op een rijtje gezet om een indicatie te geven van de totale kosten. Uiteraard zijn de spandoeken op elk gewenst formaat te leveren (op de centimeter nauwkeurig). Dus staat uw gewenste formaat er niet tussen? Vul het formulier onder aan de pagina in voor een offerte op maat.

Werkwijze

Aanleveren & overleg
U levert ons de teksten, afbeeldingen en omschrijving per email aan, wij nemen deze met u telefonisch of per email door om een beeld te krijgen van de ontwerpwensen.

Ontwerp & correcties
Wij maken binnen 4 werkdagen een professioneel ontwerp op. Nadat u de concepten van ons hebt ontvangen kunt u eventuele wijzigingen doorgeven.

Drukken & bezorgen
Als u tevreden bent wordt het ontwerp gedrukt, handzaam verpakt en aan uw deur bezorgd. Het ontwerp wordt bewaard voor eventuele herdruk.

Prijzen van spandoeken (PVC of Mesh doek) incl. 1 opdruk

Formaat Aantallen Prijs
100×100 cm, enkelzijdig bedrukt 1 st. €139,-
200×100 cm, enkelzijdig bedrukt 1 st. €159,-
300×100 cm, enkelzijdig bedrukt 1 st. €179,-
200×200 cm, enkelzijdig bedrukt 1 st. €179,-
300×200 cm, enkelzijdig bedrukt 1 st. €199,-
300×300 cm, enkelzijdig bedrukt 1 st. €289,-

Alle prijzen exclusief BTW en inclusief verzendkosten.
Levertijd 4 werkdagen na goedkeuring en betaling.

Hogere oplage of specifieke wensen?

Neem contact op

Heeft u interesse in één van bovenstaande producten? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op! Of bel direct naar 0299 – 200 015.
Aantal en soort: