FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen en de antwoorden.


Wat moet ik aanleveren voor een ontwerp?

Graag ontvangen wij van u alle materialen, zoals teksten en beelden alvorens wij aan de slag kunnen. Mocht u geen eigen materiaal ter beschikking hebben dan kunnen wij dit in overleg voor u verzorgen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Alleen een ontwerp laten maken?

De naam Ontwerp & Drukwerk zeg het al. Wij willen u volledig ontzorgen en zodoende bieden wij alleen totaal pakketten aan. Door onze jarenlange ervaring weten wij de juiste wegen te bewandelen en kunnen zo Ontwerp & Drukwerk aanbieden, samen voor de beste prijs!

Wat is de levertijd voor ontwerp?

U kunt van ons een eerste concept ontwerp verwachten binnen 3 werkdagen nadat wij van u alle afbeeldingen, teksten en ontwerpwensen hebben ontvangen en hebben goedgekeurd. Voor brochures (vanaf 8 pagina’s) hanteren wij 3 werkdagen per 4 pagina’s.

Word mijn unieke ontwerp bewaard?

Alle unieke ontwerpen worden uiteraard zorgvuldig opgeslagen voor eventuele herdruk. Tevens word er wekelijks een dubbele backup gemaakt om te zorgen dat er niets verloren gaat. Uiteraard is het verstandig om ook een eigen kopie van de geleverde concepten/drukklare bestanden te bewaren.

Levertijden Drukwerk?

De levertijden verschillen per product. Alle levertijden worden daarom per product gecommuniceerd onder de prijstabellen. Na goedkeuring op uw Ontwerp dient u de factuur te betalen. Zodra wij deze betaling hebben ontvangen zullen wij het drukproces in werking zetten.

Ontwerp op basis van uw bestaande huisstijl?

Heeft u een bestaande huisstijl waarbinnen wij moeten vormgeven? Geen probleem. Onze ervaren vormgevers hebben hier dagelijks mee te maken en zullen ten alle tijde uw huisstijl optimaal bewaken en zorgdragen voor consistentie binnen uw huisstijl.

Uw vraag niet beantwoord?

Neem contact met ons op!