Enveloppen

briefpapier-header

Ontwerp en Drukwerk maakt tegen een vaste scherpe prijs volledig unieke enveloppen en verzorgd daarbij het drukwerk, samen voor de beste prijs! Naast een goed ontwerp in lijn met uw bestaande of nieuwe huisstijl is het van belang rekening te houden met de eisen van de bezorginstanties. Wanneer u bij Ontwerp & Drukwerk besteld hoeft u zich daar in elk geval geen zorgen over maken. Heeft u toevallig ook Briefpapier en visitekaartjes nodig? Kijk eens bij onze interessant geprijsde Starterspakketten of andere huisstijlproducten.

Materiaal en Formaat

De meest voorkomende enveloppen zijn A5 en A4, wel of niet voorzien van een venster. U kunt zelf kiezen of u het venster rechts of links van de envelop wilt. Heeft u speciale wensen voor de bedrukking, zoals bijvoorbeeld een tijdelijk actie of een hogere oplage? Laat het ons weten.

Prijzen

A5 envelop (169 x 229 mm) Aantallen Prijs
Met of zonder venster, full color bedrukt 1000 stuks €209,-
Met of zonder venster, full color bedrukt 2500 stuks €289,-
A4 envelop (324 x 229 mm) Aantallen Prijs
Met of zonder venster, full color bedrukt 1000 stuks €249,-
Met of zonder venster, full color bedrukt 2500 stuks €349,-

Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten en exclusief 21% BTW.
Indicaties levertijd ±7 werkdagen na goedkeuring ontwerp en betaling.

Een hogere oplage of ander papiersoort?

Neem contact op

Heeft u interesse in één van bovenstaande producten? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen telefonisch contact met u op! Wilt u meer uitleg over onze werkwijze? Klik hier.
Aantal en soort: